Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker giysisi giymek

Rüyada asker giysisi giymek

Rüyada asker giysisi giymek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada asker giysisi giymek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler size zarar verebilir.

Rüyada asker giysisi giymek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada asker giysisi görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın giysisi giymek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sarı giysi giymek mubah olmayan yollara sapacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işarettir.

Rüyada güzel giysi giymek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, mutlu günler yaşanacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada ölünün giysisini giymek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine yorulur.

Rüyada ölünün giysilerini giymek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işarettir.

Rüyada başkasının giysisini giymek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments