Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün giysilerini giymek

Rüyada ölünün giysilerini giymek

Rüyada ölünün giysilerini giymek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına işaret eder.

Rüyada ölünün giysilerini giymek gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkışıklıklar meydana gelebilir.

Rüyada ölüye giysi giydirmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün giysilerini giymek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, elde edilen nasibin artacağına yorulur.

Rüyada ölü giysisi giymek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, asla harama bulaşmayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada ölünün giysisini giymek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalet eder.

Rüyada giysiyi ters giymek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, dayanışma içinde kalacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının giysisini giymek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Rüyada birinin giysisini giymek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak giysi giymek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, durgunlaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments