Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü giysi görmek

Rüyada bir sürü giysi görmek

Rüyada bir sürü giysi görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü giysi gördüyseniz:

  • Kızgınlığa izin vermemelisiniz.

Rüyada bir sürü giysi görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol giysi giymek ticaretinin de bozulmayacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına işaret eder.

Rüyada giysi vermek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine delalet eder.

Rüyada ölen birinden giysi almak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye giysi görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına delalet eder.

Rüyada yeni giysiler almak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına işaret eder.

Rüyada beyaz giysili adam görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eski giysiler görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kararlar alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments