Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek giysi giymek

Rüyada ipek giysi giymek

Rüyada ipek giysi giymek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, çok hayırlı insan olunacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada ipek giysi giymek gördüyseniz:

  • Farklı dürtülerle hareket eden kişilerden uzak durun.

Rüyada ipek giysi giymek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işarettir.

Rüyada ipek çorap giymek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı ipek giymek çok büyük bir şok yaşayacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada ipek giymek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ipek pijama giymek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine delalettir.

Rüyada beyaz ipek elbise giymek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil ipek giymek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine delalettir.

Rüyada mavi ipek elbise giymek nifak sokanların cezalandırılacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, yolunun açık olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments