Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin giysisini giymek

Rüyada birinin giysisini giymek

Rüyada birinin giysisini giymek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, daha fazla yakınlaşacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, geçineceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birinin giysisini giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşamınızı da renklendirebilir.

Rüyada ölünün giysisini giymek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada asker giysisi giymek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, büyük bir yenilgi alacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni giysi giymek işinden ekmeğinden olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada ölünün giysilerini giymek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çözüm yolları bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol giysi giymek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birinin giysisini giymek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada giysiyi ters giymek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin giysisini giymek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments