Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giyecek elbise bulamamak

Rüyada giyecek elbise bulamamak

Rüyada giyecek elbise bulamamak kazancının ve canın güvence altında olacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, üzüntülerini bölüşeceğine, asla harama bulaşmayacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada giyecek elbise bulamamak gördüyseniz:

  • Nasıl yaptığınız, ne tür tavır sergilediğiniz veya hangi yöntemleri kullandığınız, en az ne yaptığınız kadar önemli olabilir.

Rüyada giyecek elbise bulamamak onunla mutlu bir yuva kuracağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine yorulur.

Rüyada giyecek ayakkabı bulamamak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, aile içinde de bereketin artacağına, iyilik bulacağına alamet eder.

Rüyada giyecek bir şey bulamamak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyeceğini görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada giyecek görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, neşesini kaçıracağına delalettir.

Rüyada gelinlik giyecek olmak bütçesinin genişleyeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada elbisesini bulamamak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments