Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giyecek görmek

Rüyada giyecek görmek

Rüyada giyecek görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada giyecek gördüyseniz:

  • En iyisi yumuşak bir ses tonuyla konuşmanız olacak.

Rüyada gelinlik giyecek olmak büyük borçların altında ezileceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giyeceğini görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine işaret etmektedir.

Rüyada giyecek ayakkabı bulamamak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada giyecek bir şey bulamamak aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına inanılır.

Rüyada giyecek görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine işarettir.

Rüyada giyecek elbise bulamamak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments