Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbisesini bulamamak

Rüyada elbisesini bulamamak

Rüyada elbisesini bulamamak iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada elbisesini bulamamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri, gelişen olayları ya da elinize geçen haberleri doğru değerlendirmeli, bir fırsat ya da bir uyarı mesajı gibi görmelisiniz.

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elbiselerini bulamamak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elbiseyi bulamamak sıkıntısının biteceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elbisesini bulamamak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet eder.

Rüyada elbise bulamamak çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, geçim derdi çekeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işaret eder.

Rüyada giyecek elbise bulamamak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, haksızlık yapmayacağına işarettir.

Rüyada kaybolmak evini bulamamak şansın yüze güleceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine işaret eder.

Rüyada evi bulamamak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments