Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giyecek bir şey bulamamak

Rüyada giyecek bir şey bulamamak

Rüyada giyecek bir şey bulamamak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına yorulur.

Rüyada giyecek bir şey bulamamak gördüyseniz:

  • Bir haber almanız muhtemeldir.

Rüyada giyecek bir şey bulamamak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada giyecek elbise bulamamak azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate delalet etmektedir.

Rüyada giyecek ayakkabı bulamamak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada giyecek görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giyecek olmak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giyeceğini görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kaybettiği bir şeyi bulamamak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, gönlünün rahata ereceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada bir şey arayıp bulamamak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments