Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giyecek olmak

Rüyada gelinlik giyecek olmak

Rüyada gelinlik giyecek olmak hayır işleri yapacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giyecek olmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu düşünerek, hayatınızdaki stresi azaltmanın yollarını bulmalısınız.

Rüyada gelinlik giyecek olmak gayretlerinin ödüllendirileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giyeceğini görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yaklaşan güzel günlere, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet eder.

Rüyada giyecek görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada giyecek elbise bulamamak düşmanlar ile mücadele edeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, çok büyük bir acı duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada giyecek bir şey bulamamak ortamın bir hayli gerileceğine, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine işaret eder.

Rüyada giyecek ayakkabı bulamamak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada üzerinde beyaz gelinlik görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikle ata binmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments