Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gittiğin yere ulaşamamak

Rüyada gittiğin yere ulaşamamak

Rüyada gittiğin yere ulaşamamak epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına alamet eder.

Rüyada gittiğin yere ulaşamamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız veya yakın çevreden birisiyle yaşayabileceğiniz duygusal bir problem nedeniyle, bir daha geriye dönüp bakmayacağınız bir hamle yapmanız gerekebilir.

Rüyada eski çalıştığın yeri görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutun yere indiğini görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yere hapsolmak yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere uçmak iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada antik yer görmek gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sulu yer görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına işarettir.

Rüyada eski çalıştığım yeri görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir yer keşfetmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments