Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere uçmak

Rüyada bir yere uçmak

Rüyada bir yere uçmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kem gözlere geleceğine, elini haramdan uzak tutacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, işinin en iyisi olacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yere uçmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinin, bağlantının ya da iş birliğinin düzeleceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Rüyada bir yere uçmak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden bir yere uçmak borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, bol dua edeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yere uçmak doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yere yakın uçmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, hayatını ailesine adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçmak ve yere inmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yere uçmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka yere uçmak kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kurulu düzeninin olacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments