Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski çalıştığım yeri görmek

Rüyada eski çalıştığım yeri görmek

Rüyada eski çalıştığım yeri görmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, bolluk ve bereketin artacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, maddi anlamda rahatlamaya delalet eder.

Rüyada eski çalıştığım yeri gördüyseniz:

  • İlerlemek için ani hareketler ya da değişiklikler yapmaktan veya ani kararlar almaktan sakının.

Rüyada eski çalıştığın yeri görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, gözünün yaşını sileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski çalıştığım yeri görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada çalıştığı yerin müdürünü görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzak yere çalışmaya gitmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada bir yere yetişmeye çalıştığını görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, resmi bir göreve getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski çalışanını görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, ettikleri duanın kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada eski işyerinde tekrar çalıştığını görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski işinde çalıştığını görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, hem dua alacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments