Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski çalıştığın yeri görmek

Rüyada eski çalıştığın yeri görmek

Rüyada eski çalıştığın yeri görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kişinin şansının artacağına, her zaman şükür içinde olacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski çalıştığın yeri gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanızda şüpheler olabilir.

Rüyada eski çalıştığım yeri görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Rüyada eski çalıştığın yeri görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulur.

Rüyada çalıştığı yerin müdürünü görmek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada uzak yere çalışmaya gitmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yere yetişmeye çalıştığını görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada eski işyerinde tekrar çalıştığını görmek verdiği emeklerin heba olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, olmayacak hayallere kapılacağına inanılır.

Rüyada eski çalışanını görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski çalışma arkadaşlarını görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments