Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sulu yer görmek

Rüyada sulu yer görmek

Rüyada sulu yer görmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, çok hayırlı haberler alacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sulu yer gördüyseniz:

  • Bazı olaylara şüpheyle yaklaşılmasında, gerçeklerin kontrol edilerek kabullenilmesinde veya güvenilmez kişilerin sözlerine göre hareket edilmemesinde fayda var.

Rüyada sulu yer görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine işarettir.

Rüyada sulu boya görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine alamet eder.

Rüyada nohut sulusu yemek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine delalet eder.

Rüyada sulu yeşil elma yemek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada sulu limon görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada sulu çamurdan kurtulmak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada sulu kum görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, içinin rahat edeceğine, hanesinin bollukla dolacağına inanılır.

Rüyada sulu meyve yemek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments