Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere hapsolmak

Rüyada bir yere hapsolmak

Rüyada bir yere hapsolmak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, kendisiyle övüneceğine, gözyaşlarının dineceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yere hapsolmak gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılaşmanız gerekiyor.

Rüyada bir yere hapsolmak yaşamının tazeleneceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalettir.

Rüyada evde hapsolmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada eve hapsolmak kısa süreli hastalık yaşamasına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla yüksek bir yere çıkmak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi avret yerini görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına rivayet eder.

Rüyada oda yerleştirmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir yere varamamak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine işarettir.

Rüyada çeyiz yerleştirmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments