Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gitar çalıp şarkı söylemek

Rüyada gitar çalıp şarkı söylemek

Rüyada gitar çalıp şarkı söylemek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, hasta ise şifa bulacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada gitar çalıp şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Karşılıklı verilen kişisel sözleriniz veya yapılacak anlaşmalar gelecek vaat edebilir.

Rüyada gitar çalıp şarkı söylemek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada elektro gitar çalmak çok başarılı ve zengin birisi olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet eder.

Rüyada gitar satın almak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, gözyaşlarının dineceğine yorulur.

Rüyada gitar kırmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gitar görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına delalettir.

Rüyada gitar sesi duymak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına rivayet eder.

Rüyada gitarın kırıldığını görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk gitar görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, büyük zararlara uğrayacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments