Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk gitar görmek

Rüyada bozuk gitar görmek

Rüyada bozuk gitar görmek iyi geçiminin de bozulacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk gitar gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişinin güzel bir jestiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bozuk gitar görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada gitar çalmaya çalışmak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada bas gitar çalmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada gitar kırmak mali krize gireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gitar hediye almak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada gitar dinlemek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada gitar aldığını görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış gitar görmek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments