Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gitarın kırıldığını görmek

Rüyada gitarın kırıldığını görmek

Rüyada gitarın kırıldığını görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, zor durumda kalacağına işarettir.

Rüyada gitarın kırıldığını gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz geleceğiniz için önemli olabilecek kişilerle ilişkilerinizi gerebilir.

Rüyada gitarın kırıldığını görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kırılmış gitar görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada bozuk gitar görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık gitar görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada gitar satın almak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına tabir olunur.

Rüyada hediye gitar almak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada sahnede gitar çalmak sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine yorulur.

Rüyada elektronik gitar görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments