Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektro gitar çalmak

Rüyada elektro gitar çalmak

Rüyada elektro gitar çalmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, haram mala, acı tecrübeler edineceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada elektro gitar çalmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmanız durumunda keyifli aktiviteler söz konusu olabilir.

Rüyada elektro gitar çalmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işarettir.

Rüyada elektro gitar görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sahnede gitar çalmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine inanılır.

Rüyada bas gitar çalmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada birinin gitar çaldığını görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada gitar çaldığını görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, herkesin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektronik gitar çalmak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada gitar teli görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yaşama sevincine kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments