Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gitar sesi duymak

Rüyada gitar sesi duymak

Rüyada gitar sesi duymak dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada gitar sesi duymak gördüyseniz:

  • Artı eksi dengesini kurup gerçekçi olarak fark yaratabilirsiniz.

Rüyada gitar sesi duymak yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine yorulur.

Rüyada gitar kırmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kişinin fakirleşeceğine, kazancın çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada elektro gitar görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gitar çalamamak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elektronik gitar çalmak yeni bir işte tartışma yaşanacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, gergin olacağına işarettir.

Rüyada gitar çalıp şarkı söylemek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gitar görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gitar dinlemek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, rızkından olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments