Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gitar kırmak

Rüyada gitar kırmak

Rüyada gitar kırmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gitar kırmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir haline gelmesi sizi üzüyor olabilir.

Rüyada gitar kırmak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, huzurlu günlerin geleceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gitar çalmayı öğrenmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı gitar görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektronik gitar çalmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, onu borçtan kurtaracağına alamet etmektedir.

Rüyada gitar aldığını görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada gitar teli görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz gitar görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, huzur ve şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış gitar görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments