Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gideceğin yeri görmek

Rüyada gideceğin yeri görmek

Rüyada gideceğin yeri görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, çok güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada gideceğin yeri gördüyseniz:

  • Çıkacağınız yolculuklarda yaratıcı fikirlerinizi kullanma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada istediğin yere gidememek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mübarek yere gitmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada istenilen yere gidememek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, iyi konumlara geleceğine alamet eder.

Rüyada ölü biriyle bir yere gitmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, onlardan medet umacağına delalettir.

Rüyada gitmediğin bir yere gitmek maddi durumunuzun düzeleceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada gideceğin yeri görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, kendisine ev alacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada istediğin yere gitmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yere gitmek için hazırlandığını görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments