Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istenilen yere gidememek

Rüyada istenilen yere gidememek

Rüyada istenilen yere gidememek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada istenilen yere gidememek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız yada hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada istenilen yere gidememek ticaretinin gelişeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere gitmek isteyip gidememek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, dertlerden kurtulmaya, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada yer ismi görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine delalettir.

Rüyada istanbula gitmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada istanbula gideceğini görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada hacca gitmek isteyip gidememek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, küskünlük yaşanacağına işarettir.

Rüyada isviçreye gitmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada israilue gitmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments