Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gitmediğin bir yere gitmek

Rüyada gitmediğin bir yere gitmek

Rüyada gitmediğin bir yere gitmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gitmediğin bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor bir durum nedeniyle bir yön değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada gideceği yere yetişememek işlerinin bu yüzden aksayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada istemediğin bir yere gitmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada acele bir yere gitmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet eder.

Rüyada ıssız bir yere gitmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, iyi anlaşacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyle bir yere gitmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına yorulur.

Rüyada bavullarla bir yere gitmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine işarettir.

Rüyada doğduğun yere gitmek oğlu evli ise boşanacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments