Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan dövmek

Rüyada hayvan dövmek

Rüyada hayvan dövmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kudret sahibi olacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan dövmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ters düşmek yerine, fikirlerini can kulağıyla dinlemenizin size farklı şekillerde katkıları olabilir.

Rüyada hayvanı dövmek sorunların bir bir çözüleceğine, büyük adımlar atacağına, bolluk içinde yaşamaya işaret etmektedir.

Rüyada hayvan dövmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada değnekle dövmek onlara doyasıya sarılacağına, ferah bir eve geçileceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuma dövmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına rivayet eder.

Rüyada kavga etmek dövmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada birini sopayla dövmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına işarettir.

Rüyada polis dövmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bolluk içinde yaşayacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalettir.

Rüyada eşine dövmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments