Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingene dövmek

Rüyada çingene dövmek

Rüyada çingene dövmek kazancını birkaç kat arttıracağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine delalettir.

Rüyada çingene dövmek gördüyseniz:

  • Enerjiniz yükseliyor.

Rüyada çingene dövmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, kavgaların biteceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çingeneyi dövmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada çingenenin kovaladığını görmek her daim temkinli olacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada çingene tarafından bıçaklanmak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulur.

Rüyada çingene mahallesine gitmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, malvarlığının çok daha artacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çingene pembesi elbise giymek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet eder.

Rüyada çingeneye yardım etmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet eder.

Rüyada çingeneden para almak ailesinin de büyük olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments