Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine gıcık olmak

Rüyada birine gıcık olmak

Rüyada birine gıcık olmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yaşamının tazeleneceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine gıcık olmak gördüyseniz:

  • Belli bir tuzak, kurgu, tartışma ya da ihanet nedeniyle bir kişiye sevginiz azalabilir.

Rüyada gıcık olduğun birini görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birine gıcık olmak büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok başarılı olacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına işarettir.

Rüyada gıcık olduğun birini dövmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, içinin rahatlayacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gıcık olmak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments