Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani geyik görmek

Rüyada yabani geyik görmek

Rüyada yabani geyik görmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabani geyik gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizdeyse komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Rüyada yabani geyik görmek büyük özgüven kazanacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada yabani gül görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, yokluk içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabani köpek görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada yabani meyve görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine alamet eder.

Rüyada yabani kedi görmek ailesi ile mutlu olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yabani keçi görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada yabani hayvandan kaçmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabani kaz yakalamak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments