Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik sesi duymak

Rüyada geyik sesi duymak

Rüyada geyik sesi duymak yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geyik sesi duymak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bazı küçük hayal kırıklıklarına uğramanız mümkün.

Rüyada geyik sesi duymak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada bülbül sesi duymak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine işaret eder.

Rüyada topuklu ayakkabı sesi duymak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine işarettir.

Rüyada kabirden ses duymak önünü açacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada köpek sesi duymak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tabanca sesleri duymak sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, çalıştığına değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasının sesini duymak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kahkaha sesi duymak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments