Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca sesleri duymak

Rüyada tabanca sesleri duymak

Rüyada tabanca sesleri duymak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yeni adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada tabanca sesleri duymak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize göre hareket etmelisiniz.

Rüyada tabanca sesleri duymak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada tabanca sesi duymak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, kederinin dağılacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına yorulur.

Rüyada tabanca sesi görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine delalettir.

Rüyada idrar sesi duymak hayalkırıklığı duyacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yeni başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada deve çanı sesi duymak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına işaret eder.

Rüyada gaibden ses duymak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurt sesleri duymak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz sesi duymak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, sorunların tamamen biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments