Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babasının sesini duymak

Rüyada ölmüş babasının sesini duymak

Rüyada ölmüş babasının sesini duymak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının sesini duymak gördüyseniz:

  • Artan bilgi akışı veya yeni bilgiler edinme gereksinimi ön plana çıkıyor.

Rüyada baba sesini duymak kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hastalıktan şifa bulmaya, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada babanın sesini duymak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada anne baba sesi duymak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının sesini duymak yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, kişinin fakirleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babanın ses duymak düzenli bir işe girileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada baba sesi duymak insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen babasının sesini duymak bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada ölen babanın sesini duymak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments