Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bülbül sesi duymak

Rüyada bülbül sesi duymak

Rüyada bülbül sesi duymak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, rahat bir hayata adım atacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada bülbül sesi duymak gördüyseniz:

  • Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Rüyada bülbül sesi duymak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bülbül sesi dinlemek çok istediği bir şeye sahip olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz bülbül görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü bülbül görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bülbül yuvası görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bülbül yumurtası görmek işinden geri kalacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına inanılır.

Rüyada bülbül görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada bülbül tutmak imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments