Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geyik doğurmak

Rüyada geyik doğurmak

Rüyada geyik doğurmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sevindirici haberler alınacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada geyik doğurmak gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, tökezlemenizi sağlayan basit sorunlarla da artık yüzleşebilirsiniz.

Rüyada geyiğin doğurduğunu görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada geyik doğurmak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, huzurunun bozulacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah geyik görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi geyik görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada geyik sesi duymak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kar ve geyik görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ren geyiği görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada geyik kafası görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments