Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz geyik görmek

Rüyada beyaz geyik görmek

Rüyada beyaz geyik görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, başarılarının düşeceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına delalettir.

Rüyada beyaz geyik gördüyseniz:

  • Seyahatler veya uzun olarak nitelendirilebilecek bir yola ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz geyik görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına alamet eder.

Rüyada geyik böceği görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine yorulur.

Rüyada geyik eti yemek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada geyik sütü içmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada geyikle uçmak büyük bir proje ortaya koyacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ala geyik görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada koşan geyik görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine alamet eder.

Rüyada geyik kesmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments