Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah doğrulttuğunu görmek

Rüyada silah doğrulttuğunu görmek

Rüyada silah doğrulttuğunu görmek borçların hafifleyeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada silah doğrulttuğunu gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada üzerine silah doğrultmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada birine silah doğrulttuğunu görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada birine silah doğrultmak evlerindeki huzurun artacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalettir.

Rüyada silah doğrultmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada silah doğrulttuğunu görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin silah doğrulttuğunu görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada birine doğru koşmak şansının bir ömür yaver gideceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada kabeye doğru gitmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, yeni işler peşinde koşulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments