Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğuya doğru namaz kılmak

Rüyada doğuya doğru namaz kılmak

Rüyada doğuya doğru namaz kılmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, işe zorla gidip geleceğine rivayet eder.

Rüyada doğuya doğru namaz kılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada doğuya doğru namaz kılmak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada yanlış kıbleye doğru namaz kılmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabeye doğru namaz kılmak sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, muradın gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada güneşe doğru namaz kılmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneye doğru namaz kılmak el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, dinde tartışmaya, çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada denize doğru namaz kılmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada kuzeye doğru namaz kılmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada batıya doğru namaz kılmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments