Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağa doğru yürümek

Rüyada dağa doğru yürümek

Rüyada dağa doğru yürümek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, onları gücendireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına tabir olunur.

Rüyada dağa doğru yürümek gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklarınızı, bir iş birliğini ya da başka bir düzenlemeyi ilgilendiren konularda veya parasal bir mevzuda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada dağa doğru yürümek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ormana doğru yürümek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, verilen emeklerin heba olacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateşe doğru yürümek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yukarıya doğru yürümek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada camiye doğru yürümek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığa doğru yürümek kişinin güzel işler yapacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yukarı doğru yürümek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına işarettir.

Rüyada güneşe doğru yürümek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments