Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gerdanlık görmek

Rüyada gerdanlık görmek

Rüyada gerdanlık görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına delalettir.

Rüyada gerdanlık gördüyseniz:

  • Problemleri çözerken yaratıcı düşünün.

Rüyada gerdanlık görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın gerdanlık görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına delalettir.

Rüyada gümüş gerdanlık görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, işinden çıkarılacağına delalettir.

Rüyada yakut gerdanlık görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı gerdanlık görmek psikolojik olarak düzeleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada altın gerdanlık takmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada kırık gerdanlık görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, işinin en iyisi olacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı gerdanlık görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments