Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gerçek ağlamak

Rüyada gerçek ağlamak

Rüyada gerçek ağlamak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, yarınlarına umutla bakacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gerçek ağlamak gördüyseniz:

  • Öte yandan bazı hoş sürprizler desizi şaşırtabilir.

Rüyada gerçek ağlamak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine rivayet eder.

Rüyada çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüyanın gerçekleştiğini görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dileğinin gerçek olduğunu görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulur.

Rüyada gerçeği söylemek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına inanılır.

Rüyada gördüğünü gerçek hayatta yaşamak korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada hayallerinin gerçekleştiğini görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments