Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dileğinin gerçek olduğunu görmek

Rüyada dileğinin gerçek olduğunu görmek

Rüyada dileğinin gerçek olduğunu görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, aşının da çoğalacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Rüyada dileğinin gerçek olduğunu gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara her zamankinden daha çok eğilimlisiniz.

Rüyada dileğinin gerçek olduğunu görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada gerçek kalp görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gerçekleri söylemek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada gerçek inci görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gerçekleri görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gerçek hayatta ölmüş birini görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments