Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüyanın gerçekleştiğini görmek

Rüyada rüyanın gerçekleştiğini görmek

Rüyada rüyanın gerçekleştiğini görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada rüyanın gerçekleştiğini gördüyseniz:

  • Faal olma arzunuz eskisinden daha çoğalacağından başarı hırsına kapılabilirsiniz.

Rüyada gördüğünü gerçek hayatta yaşamak başarılarını arttıracağına, gözyaşına boğulacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine yorulur.

Rüyada istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına rivayet eder.

Rüyada gerçek kalp görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına alamet eder.

Rüyada gerçek hayatta ölmüş birini görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada gördüğünü gerçek sanmak itibarının ve makamının artacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada isteğinin gerçekleştiğini görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gerçeği görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada rüyanın gerçekleştiğini görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments