Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gerçeği söylemek

Rüyada gerçeği söylemek

Rüyada gerçeği söylemek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, zor günler geçirileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada gerçeği söylemek gördüyseniz:

  • İşinizle veya önemsediğiniz bazı konularla ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada gerçekleri söylemek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, azap çektiğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işarettir.

Rüyada gerçeği söylemek koşulların her geçen gün düzeleceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada gerçekleri öğrenmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gerçek inci görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet eder.

Rüyada gerçekleri görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada gerçek ağlamak tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada rüyanın gerçekleştiğini görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments