Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gördüğünü gerçek hayatta yaşamak

Rüyada gördüğünü gerçek hayatta yaşamak

Rüyada gördüğünü gerçek hayatta yaşamak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, batıl amele, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gördüğünü gerçek hayatta yaşamak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya finansal durumunuzda düzensizliler veya çalkantılar olabilir.

Rüyada gördüğünü gerçek hayatta yaşamak kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada gerçek hayatta ölmüş birini görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada gerçek gibi hissetmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada gerçekleri öğrenmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, işlerinin tutacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada görülenleri gerçek sanmak yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, çok hayır duası alacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada rüyanın gerçekleştiğini görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayallerinin gerçekleştiğini görmek sorunlarının tamamen biteceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments