Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ferah bir ev görmek

Rüyada ferah bir ev görmek

Rüyada ferah bir ev görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, kendini bunu başaracağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, daha pozitif biri olacağına, çıkmaza düşeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ferah bir ev gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Rüyada beyaz ferah ev görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada büyük ferah bir ev görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ferah ev görmek aralarından su sızmayacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz ferah ev görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işarettir.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işaret eder.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek mutsuz ve hasta olacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada aydınlık ferah ev görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, korkularının üzerine gideceğine delalet eder.

Rüyada ferah bir ev görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, batıl amele, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments