Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aydınlık ferah ev görmek

Rüyada aydınlık ferah ev görmek

Rüyada aydınlık ferah ev görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada aydınlık ferah ev gördüyseniz:

  • Fiziksel veya maddi konularda da dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada aydınlık ferah ev görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına tabir olunur.

Rüyada ferah bir ev görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek yaptığı işte sivrileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine alamet eder.

Rüyada güzel ferah ev görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine yorulur.

Rüyada büyük ferah bir ev görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, uzun uzun dalıp gideceğine inanılır.

Rüyada ferah bir eve taşınmak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, bunalıma gireceğine delalet eder.

Rüyada temiz ferah ev görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments