Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ferah ev görmek

Rüyada beyaz ferah ev görmek

Rüyada beyaz ferah ev görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına inanılır.

Rüyada beyaz ferah ev gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgi veya haberler yeni bir yol haritası gerektirebilir.

Rüyada beyaz ferah ev görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş ferah bir ev görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına delalet eder.

Rüyada ferah bir eve taşınmak aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine inanılır.

Rüyada büyük ferah bir ev görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, sorunlarının azalacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük ferah ev görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ferah bir ev görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada geniş ve ferah ev görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada geniş ve ferah bir ev görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments