Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geniş pencere görmek

Rüyada geniş pencere görmek

Rüyada geniş pencere görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, doktordan doktora koşturacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş pencere gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin iş hayatınıza zarar vermesi konusunda hassas olmalısınız.

Rüyada geniş pencere görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine inanılır.

Rüyada geniş banyo görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalettir.

Rüyada kendini geniş bir evde görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, gamsız bir hayat süreceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine işarettir.

Rüyada geniş bir yolda yürümek atılıma geçeceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına yorulur.

Rüyada geniş bir oda görmek vefa göstereceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada geniş meydan görmek hayata daha sıkı tutunacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada geniş bina görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev genişletmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments