Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada resmi daire görmek

Rüyada resmi daire görmek

Rüyada resmi daire görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada resmi daire gördüyseniz:

  • Planlarda bazı değişiklikler olabilir.

Rüyada resmi daire görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada apartman daireleri görmek her şeyin gönlünce olacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işaret etmektedir.

Rüyada geniş daire görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada boş daireler görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına yorulur.

Rüyada satılık daire görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, ilerleyeceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada daire şekli görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada daire başkanı görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına yorulur.

Rüyada daire satmak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments