Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizme giymek

Rüyada çizme giymek

Rüyada çizme giymek ailesindeki huzurun bozulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, daha iyi anlaşır olacağına, şansın önünün kesileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işarettir.

Rüyada çizme giymek gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir.

Rüyada siyah topuklu çizme giymek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada siyah çizme giydiğini görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada krem rengi çizme giymek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar çizme giymek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada uzun siyah çizme giymek hep onlara layık olmaya çalışacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı çizme giymek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulur.

Rüyada çok uzun çizme giymek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada yeni çizme giydiğini görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments